Tasarruf Hikayelerimizin Kahramanları

Hayallerine kavuşan tasarruf kahramanlarımızın ilham verici hikayelerini dinleyin. Onlar, Birevim ve Birarabam’la hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Selma Köse
    Selma Köse

    TRABZON / ÇEYİZ TERZİSİ

    Çeyiz terzisiyim. Gece yarılarına kadar çalıştığım ve eve dönerken zorlandığım çok oluyordu. Bu yüzden bir araba almaya karar verdim. Bu kararımı çocuklarıma söylediğimdeyse, bir yandan çok sevindiler, bir yandan da “Anne nasıl alacaksın?” dediler. “Biraz sizden kısacağım, biraz kendimden kısacağım ve bunu beraber başaracağız” dedim.

    Kadriye Eski
      Kadriye Eski

      İZMİR / KAFE SAHİBİ

      Kızlarımın ikisi de aynı kafede çalışıyordu. Patronları kafeyi devredeceğini söylediğinde kızlarım bana “Anne biz bu işi biliyoruz, yaparız.” dediler. Fakat maddi anlamda bir birikimim yoktu.

      Hülya Demir
        Hülya Demir

        ANKARA / EV HANIMI

        Ben birikim yapabilen biri değilim. BİREVİM ile tanışana kadar hep borçlanarak bir şeylerin sahibi oldum. BİREVİM, para biriktirmeyi öğrenmemi sağladı. Önceden ev sahibi olmak için böyle bir yol olduğunu bilmiyordum.

        Dursun Karabulut
          Dursun Karabulut

          ANKARA / EMEKLİ

          Hayatım boyunca tasarruf yapmayı istedim, herkes gibi ben de tasarruf yaparak bir ev sahibi olmayı düşündüm ama yapamadım. Emekli olduğum zaman da zaten kira ödediğim için bundan böyle artık hiç tasarruf yapamam, dedim.

          Copyright 2024.
          Tüm hakları saklıdır.

          Hızlı Linkler